Cyklerne

MORRISON_E-Bike Trekking_4368

Elcykel trekking – med frisk energi

Med en elcykel satser du helt og holdent på den moderne form for mobilitet. Med hjælp fra elmotoren kommer du afslappet i mål og klarer nemt helt nye udfordringer.

Med en elcykel fra Morrison gør du din hverdag mere komfortabel, både når du køber ind eller kører på arbejde. Eller måske søger du nye udfordringer og kan med assistance fra elmotoren klare stejlere bakker og længere strækninger, som du ikke kan overkomme med en almindelig cykel. Vores elcykler har specialkonstruerede stel og udnytter komponenter, der er fuldt ud egnede til elcykler. Dertil hører stærke, pålidelige bremser, specielle elcykel-fjederforgafler og særlige bagagebærere, der kan holde til vægten af det monterede batteri. De robuste dæk er noget bredere end normalt for at give ekstra komfort. Alle cykler i denne serie er udstyret med udvendige gear.

Trekking cykel – sjov på turen

En trekkingcykel fra Morrison gør enhver cykeltur til en fornøjelse. Det lette stel, den komfortable fjederforgaffel og dækkene, der ruller tjept derudad, gør disse cykler til den perfekte ledsager på skønne cykelture og i hverdagen.
Vores trekkingcykler er lette, komfortable og udstyret med omhyggeligt udvalgte komponenter. De vækker begejstring i alle situationer med deres køreevner og de mange praksisorienterede detaljer. Alle modeller er udstyret med pålideligt, kraftigt lys samt med skærme, kædeskærm og bagagebærer. Fjederforgaflerne og de affjedrede saddelpinde sikrer høj kørekomfort. Den perfekte partner til enhver situation.

MORRISON_Trekking_4402
MORRISON_Trekking Light_4448

Trekking light – med tempo og dynamik

Cyklerne i Trekking Light serien fra Morrison er vægtoptimeret og konstrueret med henblik på dynamik og adræthed. Og de er i alle tilfælde hverdagsegnede.

Trekking Light cyklerne fokuserer mindre på høj komfort, i stedet er deres vægt optimeret, de er sportslige og udstyret med smalle, hurtigtrullende dæk. Dermed giver de maksimal dynamisk køreglæde, og med det komplette udstyr i henhold til færdselslovens krav egner de sig perfekt til brug i hverdagen. De er pålidelige og kvikke i hverdagen og har en dynamisk og sportslig udstråling på weekendudflugterne.

Cross – over stok og sten

Asfalt, grus eller skovveje – de universelle crosscykler fra Morrison er på hjemmebane alle steder, og med deres stabile stel og traktionsstærke dæk er de godt rustet til alle udfordringer.

En crosscykel er en sportslig variant af en trekkingcykel og mere end nogen anden cykeltype en ægte allrounder. Takket være lys og skærme er de hundred procent hverdagsegnede og samtidigt lette og kan med deres profildæk og fjederforgafler også klare sportslige, hurtige udflugter væk fra asfalterede veje. Med de udvendige gear og uden bagagebærer ser de meget sportsprægede ud.

MORRISON_Cross_4213
MORRISON_E-Bike MTB_4269

EL Mountainbike – med fornyet kraft

Ingen vej er for lang, ingen stigning for stejl, når du får kraftig assistance fra en elmotor. Vores el-mountainbikes er fuldt terrængående mountainbikes med et lille ekstra skub.

De stabile stel er udviklet specielt til brug med de benyttede motorer og kan også uden problemer klare de høje belastninger i terrænet. Styrrøret med tape og de robuste mountainbike-fjederforgafler gør, at vores el-mountainbikes kan styres præcist og sikkert gennem alle ruter. To modeller har et 500 Wh-batteri for at opnå optimeret rækkevidde, som et ekstra plus er det låst med en Abus-Plus cylinder, så du kan bestille en foldelås med nøgle, der låser begge låse.

Mountainbike – over stok og sten

Sport, fritid og cykelglæde Mountainbikes fra Morrison er også på hjemmebane uden for de brede veje. De er gennemtænkt i hver en detalje og dermed perfekte partnere til spændende offroad-oplevelser.

Med det stabile aluminiumsstel, fjederforgafler, stærke bremser og dæk, der bider sig fast, er vores mountainbikes med på den værste i enhver form for terræn. De er trofaste turkammerater både på afslappede ture i skønne landskaber og til fartglæde, når det går stejlt nedad, og de lader dig aldrig i stikken. Cykler med næsten ubegrænsede muligheder.

MORRISON_MTB_4333
Morrison cykler ATB / unge

ATB – alsidighed er trumf

Der findes næppe nogen cykel, der er så alsidig som en ATB fra Morrison. Den er på hjemmebane både på asfalt, grus og i let terræn. All Terrain – navnet er program.

Med fjederforgafler, profildæk og pålidelige bremser klarer vores ATB‘er sig også virkelig flot uden for almindelige veje. Men de er også trofaste partnere i hverdagen, hvor de opfylder alle tænkelige ønsker. Det klarer de bl.a. med et dynamolygtesæt, aftagelige skærme og et praktisk støtteben. Alsidighed er trumf!

Børnecykler – små eventyr på to hjul

En cykel fra Morrison er den helt rigtige partner til de første eventyr på to hjul. Hvad enten I er på vej til skole, til legepladsen eller ud i skoven, er vores cykler de allerbedste venner.

Når det gælder kvalitet og køreglæde er de små cykler helt på højde med de store. Vi udvikler dem lige så omhyggeligt som cyklerne til voksne. Derfor er de perfekt tilpasset til familiens yngre og allermindste medlemmer. De er lette, robuste og udstyret med omhyggeligt udvalgte komponenter. Der er altså god basis for et langt venskab.

Morrison Kids / børnecykler